torstai 6. maaliskuuta 2014

Lounassalaatti

Teen miltei joka päivä töihin evääksi lounassalaatin. Salaattiaineita vaihtelen usein, sillä kyllästyn nopeasti jos syön samoja aineiksia liian usein. Usein minulla on jäävuorisalaattia, tomaattia, rasvatonta raejuustoa sekä jotain protskua (kanaa, jauhelihaa tai tonnikalaa).
Tein tällä viikolla viikonlopun jämistä salaattia, josta tulikin todella hyvää! Kirjoittelen tämän tänne muistiin, niin muistan jatkossa kun tuskailen salaattiaineisten kanssa.

Jäävuorisalaattia (minusta paljon parempaa kuin jääsalaatti!!)
Tomaattia
Raejuustoa
Apetit aurinkokuivattu tomaatti -fetajuustokuutioita
Keitettyä riisiä

Näin yksinkertaisista aineista herkullinen salaatti syntyi! Kuvaa minulla ei valitettavasti ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti