Muistellessa edesmenneen Annettekioskin kanamuhennos pitaleipiä tekaisin oman version kyseisestä herkusta! Täytyy sanoa että Anneten kanamuhennos on aivan omaa luokkaansa... Namskis! Omaan kanamuhennokseen laitoin ruohosipulituorejuustoa, kun sitä sattui jääkaapissa olemaan, mutta kuohukermasta olisi saanut maun. No, sitten ensi kerralla :)
Rohkenin ostamaan kaupan valmiita pitaleipiä, vaikka niistä vähän huonoja kokemuksia onkin. Viimeksi taisin valmistaa ne mikrossa ja ne maistui ihan kumille! Laitoin ne nyt uuniin, kostutin pinnan pullasudin avulla. Leivät oli ihan yllättävän hyviä, ihanan ohuita niin leivät ei täyttäneet niin paljon.
Helpot kanapita leivät (melkein kuin Annettekioskista)
300 gr hunajamarinoituja kanasuikaleita
1 pyöreä purkki ruohosipulituorejuustoa
cheddarjuustoa
salaattia, tomaattia, pannulla paistettua sipulia
majoneesia
Kaupan valmiita pitaleipiä
Paista kanat kypsiksi ja lisää tuorejuusto. Lisää hiukan vettä ja keitä hetki jotta seos sakenee.
Paista kostutetut pitaleivät uunissa.
Halkaise pitat ja täytä. Reilu loraus majoa ja avot!
Cheddar kannattaa laittaa alimmaksi, niin se sulaa ihanasti lämpimän pitan päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti