Näistä minun tykkäsin enemmän kinkkurullista, niistä tuli mehevämpiä :) Jatkossa jauheliharulliin voisi lisätä tuorejuustoa, niin silloin tulisi parempaa!
Kinkkupizzarullat
paketti Korpelan kinkkukuutioita
paketti Linja meetvurstia
200 gr paketti tuorejuustoa (minä käytin chilipaprikaa)
200 gr Valion pizzajuustoraastetta
pippuria
Pilko meetvurstit (käytän aina Linjan metukkaa, olen aina ollut nirso metukan suhteen ja tämä on sellainen joka on minun makuun sopiva), lisää joukkoon kinkkukuutiot, tuorejuusto, pippuri sekä pieni loraus maitoa, jotta seoksesta tulee vähän juoksevampi. Levitä seos kaulitun suoramuotoisen taikinan päälle ja lisää juustoraaste. Rullaile kääretortun tapaan kääröksi ja leikkaa parin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Paista 225 asteisessa uunissa noin vartti.
Jauhelihapizzarullat
400 gr jauhelihaa
puolikas tuubi Mutti tomaattipyrettä
200 gr Valion pizzajuustoraastetta
mausteita
Ruskista jauheliha ja lisää tomaattipyre sekä mausteet oman maun mukaan. Lisäsin hieman maitoa seokseen, jotta siitä tuli vähän juoksevampaa ja kiehutin seosta hieman.
Lisää täyte kaulitun suorakulmion muotoisen taikinan päälle ja lisää juustoraaste.
Sittenpä rullaillaan ja leikataan samaan tapaan kuin kinkkurullatkin ja paistetaan 225 asteissa uunissa noin vartti.
Rullat uuniin menossa, taustalla näkyy kinkkurullia ja edessä jauhisrullat |
Valmiit jauhisrullat! |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti