tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kinkku- ja jauhelihapizzarullat

Tekaisin juhannuksen suolapalaksi kinkku- ja jauhelihapizzarullia. Tein edeltävänä viikonloppuna koeversion voitaikinasta ja taas sain vatsaongelmia taikinan rasvaisuudesta. Voivoivoi voitaikina minkä teit! Niinpä päätin, että teen juhannuksen rullat ihan pizzataikinasta. Reseptin otin myllyn paras pizzajauhotaikina paketista. Laitoin taikinaan nestettä 5 desiä ja pizzarullia tästä tuli kaiken kaikkiaan 30 kappaletta, 15 kumpaakin.
Näistä minun tykkäsin enemmän kinkkurullista, niistä tuli mehevämpiä :) Jatkossa jauheliharulliin voisi lisätä tuorejuustoa, niin silloin tulisi parempaa!

Kinkkupizzarullat

paketti Korpelan kinkkukuutioita
paketti Linja meetvurstia
200 gr paketti tuorejuustoa (minä käytin chilipaprikaa)
200 gr Valion pizzajuustoraastetta
pippuria

Pilko meetvurstit (käytän aina Linjan metukkaa, olen aina ollut nirso metukan suhteen ja tämä on sellainen joka on minun makuun sopiva), lisää joukkoon kinkkukuutiot, tuorejuusto, pippuri sekä pieni loraus maitoa, jotta seoksesta tulee vähän juoksevampi. Levitä seos kaulitun suoramuotoisen taikinan päälle ja lisää juustoraaste. Rullaile kääretortun tapaan kääröksi ja leikkaa parin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Paista 225 asteisessa uunissa noin vartti.


Jauhelihapizzarullat
400 gr jauhelihaa
puolikas tuubi Mutti tomaattipyrettä
200 gr Valion pizzajuustoraastetta
mausteita

Ruskista jauheliha ja lisää tomaattipyre sekä mausteet oman maun mukaan. Lisäsin hieman maitoa seokseen, jotta siitä tuli vähän juoksevampaa ja kiehutin seosta hieman.
Lisää täyte kaulitun suorakulmion muotoisen taikinan päälle ja lisää juustoraaste.
Sittenpä rullaillaan ja leikataan samaan tapaan kuin kinkkurullatkin ja paistetaan 225 asteissa uunissa noin vartti.

Rullat uuniin menossa, taustalla näkyy kinkkurullia ja edessä jauhisrullat

Valmiit jauhisrullat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti