maanantai 5. tammikuuta 2015

Minireissu Ouluun - Parilla Steak House*

Keksinpäs tuossa, että minähän voisin kirjoitella ravintola-arvosteluja myös Suomen reissuilta, eikä pelkästään ulkomaan matkoilta. Höh, no parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

Oltiin tosiaan uusi vuosi Oulussa, yövyttiin pari yötä Arina hotellissa siinä ihan keskustassa.
Uudenvuoden aattona syötiin anoppilassa, mutta torstaina oltiinkin ulkoruokinnassa. Ravintolavalinta oli vähän hankalaa kun niin monet paikat oli kiinni! Tai sulki ovensa liian aikaisin. Löydettiin keskustasta kuitenkin Parilla Steak House ravintola, jonka ruokalista oli "slurpsis" erittäin houkutteleva. Kunnon steikkii, hampurilaisia, pannupitsoja jne comfort foodia juuri sopivasti pienesti rapulaiseen päivään.

Alkupalaksi otimme snäkkilautasen johon kuului erilaisia friteerattuja juttuja (sipulirenkaita, camembert juustoa, perunoita) ja tämän olisi voinut jättää ottamatta! Perunan palaset oli erikoisia "hiukkasia" ihan kuin tavara olisi ollut lopuillaan ja pussin pohjat heitetty lautaselle. Lisäksi ne maistui sille kuin olisi paistettu supervanhassa öljyssä. Not good.

Huomaa valmis chilikastike dippinä,mikä vitsi!



Pääruoaksi otin pitkällisen mietinnän jälkeen chilibearnaisekanaa. Mietin pitkään hampurilaisen ottamista, mutta niitä tulee syötyä niin usein, että halusin ottaa jotain muuta. Olen ihan hulluna bearnaisekastikkeeseen! Muistan, kun joskus Vaasassa söin kanaachilibearnaise kastikkeella ja se oli ihan huippua. Odotukset olivat siis korkealla...
Annos oli kuitenkin pettymys.. Täällä chilibearnaisekastike tarkoittikin curryn makuista, keltaista kastiketta, johon oli päälle roiskittu valmista chilikastiketta. Jepjep! Lisäksi kasviksia oli liian vähän ja koko annos ihan liian suolainen.



Tähdet asteikolla 1-5: 
Ruoka: *
Palvelu: **



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti