Mietittiin pitkään, että kuorrutetaanko kanat nachoilla vai sipseillä, mutta päädyttiin loppujen lopuksi sipseihin. Ja hyvää tuli, ehdottomasti tehdään joskus uudelleen! Näitä voisi tarjoilla myös dippikastikkeen kanssa tai näistä tulisi loistopiffit hampurilaisten väliin. Slurps! Me söimme näitä salaatin kanssa.
Sipsi-kuorrutettu kana
1 pieni pussi Manhattan sipsejä (voi käyttää mitä tahansa lempparisipsejä)
300 gr kanapihvejä
1 kananmuna
mausteita maun mukaan
Leikkaa kanapihveistä n. kahden sentin paksuisia suikaleita (en halunnut tehdä kokonaisia pihvejä kun ajattelin että pienempiin menee enemmän kuorrutetta). Mausta kanat makusi mukaan (minä laitoin suolaa, mustapippuria ja jotain caribbean maustesekoitusta). Murskaa sipsi pussissa vaikkapa kaulimen avulla ja aseta sipsit kulhoon. Riko toiseen kulhoon kananmuna ja uita kanapaloja kananmunassa jonka jälkeen kierritä palat sipsien joukossa. Paista kanat voi-öljy seoksessa n. 3 minuttia per puoli. Valmista!
Salaatissa meillä oli jääsalaattia, miniluumutomaatteja, kurkkua, punasipulia chili-fetajuustokuutioita ja balsamicoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti