Teen nykyisin aina pizzapohjan Pirkan pizzapohja aineksista, sillä saa maukkaan ja ohuen pohjan eikä sen kanssa voi epäonnistua.
Kana-vuohenjuusto pizza
1 pkt Pirkka pizzapohja aineksia
300 gr kanaa
200 gr vuohenjuustoa (meillä oli President tuorevuohenjuustoviipaleita)
4 tomaattia
1 punasipuli
1 prk yrtti-tomaattimurskaa
400 gr Valio pizzajuustoraastetta
Valmista pohja ohjeen mukaan. Taikinan kohotessa ruskista kana, viipaloi tomaatit ja sipulit.
Levitä taikina uunipellille ja levitä pohjan päälle tomaattimurska. Lisää kana, tomaatit, sipulit (sipulia saa laittaa reilusti!) sekä vuohenjuusto. Ripottele pinnalle juustoraaste (meillä meni koko pussillinen, sitä oli mielestäni ihan sopiva määrä). Paista 225 asteessa reilu 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti