Tehtiin eilen hampurilaisia ja sämpylöitä jäi vielä yli.. Joten päätimme tänään tehdä taas hampurilaisia! :)
Tänään tehtiin hamput kanasta ja laitoimme niihin tällä kertaa vuohenjuustotahnaa vuohenjuustoviipaleiden sijaan ja voin sanoa, että toimii!! Näin oli jopa parempi kuin perinteiset vuohenjuustoviipaleet, niissä on mielestäni liian voimakas maku. Olipa kyllä hyvää, täytyy tehdä toistekin! Tuota vuohenjuustotahnaa voisi käyttää myös tapasleipien täytteenä tai vaikkapa toasteissa tai quesadilloissa... Hmmmm pitääpä testailla eri vaihtoehtoja:)
Vuohenjuustotahna-kanaburgerit
kanan rintafile
president -merkkistä pehmeää tuorejuustoa (on sellaisessa kolmion muotoisessa paketissa)
cheddar juustoa
tomaattia
marinoitua punasipulia (ihan must kaikkiin kotikutoisiin burgereihin)
rucolaa, salaatinlehtiä
Auran paprikamajoa
kaupan valmiita hamppusämpylöitä
Nuiji kananrintafile ohueksi ja mausta makusi mukaan (itse käytin soijaa ja broilerimaustetta). Paista kana pannulla kypsäksi ja kaada ylimääräiset rasvat pois pannulta. Paista hampurilaissämpylät pannulla. Levitä notkistettua vuohenjuustotahnaa pohjasämpylän päälla ja nosta pihvi tahnan päälle. Lisää loput täytteet ja runsaasti auran paprikamajoa. Laita kansi vielä päälle ja ei muuta kuin nauttimaan! Kivaa vaihtelua normihamppareille. Laitettiin vielä cheddar viipaleet kanapihvien päälle kun ollaan juuston ystäviä, elikkäs nämä on vähän niin kuin double cheese burgerit XD
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti