perjantai 31. tammikuuta 2014

Pulled Pork sämpylät in 30 minutes

Yleensä viikonloppuna tekee mieli tehdä jotain hyvää ruokaa, kun viikolla tulee kuilotettua kasvissosekeitto, salaatti ja maitorahkalinjalla. Perjantaina töiden jälkeen tekee aina mieli jotain hyvää ruokaa, jonka saa nopeasti valmistettua.
Mietittiin ensin hampurilaisia, mutta tyrmättiin sitten idis, kun niitä tehtiin vasta. Tortillojakin tulee tehtyä usein. Jauhalihanachospaistos, jota siskoni teki viime viikonloppuna oli törkeän hyvää. Mutta jotain uutta, mitä ei ole aiemmin tullut tehtyä, teki mieli saada.. Hmmm.
Sitten keksittiin: Pulled Porkkia! Työkaveri kertoi ostaneensa Prismasta valmista pulled porkkia, joka oli ollut tooooosssiiii hyvää. Siispä Prismaan. Sieltähän sitä löytyi, liha on Tulip merkkistä. Hintakaan ei ollut paha, 7 euroa, lihaa on 550 gr. 180 astetta ja 25 minuuttia niin avot - liha on valmis nyhdettäväksi ;)
Lihan tarjosimme sämpylän välissä (pirkan esipaistetut sämpylät, ihan ok, mutta tottaki itse tehtynä olisi ollut parempaa). Lisänä oli cheddar juustoa, punasipulia, tomaattia ja Auran kurkkumajoneesia (joka on mielestäni ihan parasta!).
Nam! Helppoa ja hyvää :)
Olin yllättynyt siitä, miten mehevää ja hyvää liha oli! Täytyy ostaa toistekin. Tosiaan tämä ruoka oli valmista  n.puolessa tunnisssa, mutta jos aikaa olisi enemmän niin itse tehdyt sämpylät olisi kruunannut aterian.

Ja tänään alkoi LO-MA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti